Wasparfum is pure beleving

Wassen was saai, maar is nu met Wasparfum pure beleving geworden. Want Wasparfum geeft jouw was een persoonlijke geurtoon. Met keuze uit 53 verschillende geuren maak je van het wasproces een geurig uitstapje dat je meeneemt naar bijvoorbeeld een Oosterse bloesemtuin, Oriëntaalse nacht of een frisse lentemorgen. Je was ruikt frisser dan fris door geurtonen op basis van essentiële oliën. En al die heerlijke geuren blijven ook in de linnenkast lekker lang hangen. Zo wordt kleding uitkiezen een feestje. En je krijgt veel meer waardering en complimenten van andere gezinsleden voor de schone was.

Probeer nu wasparfum

Wasparfum is een toevoeging aan de was. Het is geen vervanging voor een wasmiddel of wasverzachter, het zorgt alleen voor onweerstaanbaar lekkere geur. Je hebt zo’n 1 tot 2 ml wasparfum per kilo wasgoed nodig om jouw was de gewenste ‘geurboost’ te geven. Voor een volle wastrommel is zo’n 5 ml voldoende. Met een fles van 500 ml kun je dus wel 100 wasbeurten toe. Om thuis te ontdekken welke geur bij jou past, kun je bij ons proefflesjes bestellen voor maar € 1,50 (inclusief verzending). Zo kun je makkelijk en voordelig kennismaken met Wasparfum. Ook hebben wij een top 5 met meest gekozen geuren. Verder hebben wij regelmatig nieuwe geuren. Bij elke bestelling krijg je gratis een nieuw proefflesje. Voor échte fans hebben we leuke voordeelsets. 

Geef de wasdag een geurige glimlach

Wie Wasparfum gebruikt, kan het beste kiezen voor een gewoon, neutraal ruikend wasmiddel en een geurloze wasverzachter. Deze producten hebben wij ook in ons assortiment. Zo wordt de was schoon, zacht én geurig fris. Wasparfum is speciaal ontwikkeld voor de was en daarom veilig te gebruiken. Het lost op in water laat geen resten achter in de wasmachine. Wij raden u af om zelf te gaan experimenteren met parfums of geurstoffen. Naast een uitgebreid en steeds geactualiseerd assortiment Wasparfums hebben we ook andere middelen in onze webshop om het hele huis fris te laten ruiken, zoals: geurverspreiders, stofzuigerkorrels, huis- en textielsprays, enzovoorts… Daarmee is Wasparfumwinkeltje misschien wel meest frisse webshop van Nederland.